Innholdsfortegnelse:

Hvordan registrerer du en verdivurdering?
Hvordan registrerer du en verdivurdering?

Video: Hvordan registrerer du en verdivurdering?

Video: Hvordan registrerer du en verdivurdering?
Video: Verdivurdering 2024, Kan
Anonim

Viktige punkter

  1. EN revaluering som øker eller reduserer en ressurs s verdi kan regnskapsføres med en journalpost som debiterer eller krediterer ressurs regnskap.
  2. En økning i eiendeler verdi skal ikke rapporteres i resultatregnskapet; i stedet krediteres en egenkapitalkonto og kalles en " Revaluering Overskudd".

På samme måte blir det spurt: hvordan tar du høyde for revaluering av eiendeler?

1 Regnskap til revaluering av eiendelsregnskap til revaluering av ikke-strøm ressurs er en tretrinnsprosess: Justering av kostnaden for ressurs dvs. regnskap av ressurs . Eliminerer akkumulerte avskrivninger på ressurs å være revurdert . Anerkjenner revaluering gevinst eller tap.

Man kan også spørre, hva er oppskrivningsreserve i regnskap? Oppskrivningsreserve er en regnskap begrep som brukes når et selskap oppretter en linjepost på balansen med det formål å opprettholde en reservere konto knyttet til visse eiendeler. Denne artikkelen kan brukes når en revaluering vurdering finner at eiendelens balanseførte verdi har endret seg.

På samme måte kan man spørre: Er overskuddsoverskudd en eiendel?

Revalueringsoverskudd . EN oppskrivningsoverskudd er en egenkapitalkonto der eventuelle endringer i verdi på kapital er lagret eiendeler . Hvis en omvurdert eiendel er senere disponert ut av en virksomhet, eventuelle gjenværende revalueringsoverskudd blir kreditert enhetens beholdningskonto.

Hva er journalposten for revaluering av eiendeler?

EN revaluering som øker eller reduserer en ressurs verdien kan redegjøres for med en journalpost som vil belaste eller kreditere ressurs regnskap. En økning i eiendeler verdi skal ikke rapporteres i resultatregnskapet; i stedet krediteres en egenkapitalkonto og kalles en " Revaluering Overskudd".

Anbefalt: