Innholdsfortegnelse:

Hva er resultatene i et prosjekt?
Hva er resultatene i et prosjekt?

Video: Hva er resultatene i et prosjekt?

Video: Hva er resultatene i et prosjekt?
Video: Узнав этот секрет денег, вы больше никогда не будете бедным и нищим. Думай и богатей 2024, April
Anonim

EN leverbar er en håndgripelig eller immateriell god eller service produsert som et resultat av en prosjekt som er ment å bli levert til en kunde (enten internt eller eksternt). EN leveringsdyktig kan være en rapport, et dokument, et programvareprodukt, en serveroppgradering eller en hvilken som helst annen byggestein i en overall prosjekt.

Rett og slett, hva er eksempler på prosjektleveranser?

Noen eksempler på prosessleveranser er:

  • Arbeidserklæring.
  • Arbeidssammenbruddsstruktur.
  • Uttalelse av prosjektomfang.
  • Prosjektstyringsplan.

Foruten ovenfor, hva er milepæler og leveranser i et prosjekt? EN leverbar er et målbart og håndgripelig resultat av prosjekt . De er utviklet av prosjekt teammedlemmer i tråd med målene til prosjekt . Milepæler på den annen side er sjekkpunkter gjennom hele livets levetid prosjekt.

Ved siden av ovenfor, hvordan definerer du prosjektleveranser?

Prosess leveranser inkludere ting som arbeidsomfanget og en arbeidsoppgave. Et arbeidsomfang setter intensjonene for prosjekt helt i begynnelsen og inkluderer slike ting som prosjekt interessenter, prosjekt mål og mål, og tiltenkt leveranser.

Hva er leveranser i en kontrakt?

Definisjon av Leveranser . Dele. Leveranser eller "innsending (er)" betyr ett eller flere elementer, hvis spesifisert i Kontrakt Dokumenter som entreprenøren skal fylle ut og levere eller sende til staten for aksept.

Anbefalt: