Hva er marinens definisjon av ære?
Hva er marinens definisjon av ære?

Video: Hva er marinens definisjon av ære?

Video: Hva er marinens definisjon av ære?
Video: Израиль | Винодельня Голанские высоты | Путешествие в мир вина 2024, April
Anonim

De forente stater Marines definisjon av Ære er: "Jeg vil bære sann tro og troskap." Følgelig vil vi: oppføre oss på den høyeste etiske måten i alle forhold til jevnaldrende, overordnede og underordnede; Vær ærlige og sannferdige i vår omgang med hverandre, og med de utenfor marinen.

Ved siden av dette, hva er marinens verdier?

Som i vår fortid er vi dedikert til kjerneverdiene for ære, Mot , og forpliktelse til å bygge grunnlaget for tillit og lederskap som vår styrke er basert på og seier er oppnådd. Disse prinsippene som US Navy og U. S. Marine Corps ble grunnlagt på, fortsetter å veilede oss i dag.

Hvilke marineverdier inkluderer etikk på samme måte? Etikk er standarder som et individ bør handle på grunnlag av verdier. Vi i marinen har tre kjerneverdier … ære, Mot , Forpliktelse . Når vi snakker om verdier, må vi huske at ikke alle verdier er etiske. Ære og integritet er etiske verdier; lykke er ikke det.

Spørsmålet er også hvem som skapte marinens kjerneverdier?

13, 1775, godkjente den kontinentale kongressen noen få små skip. Oppretter kontinentet marinen . Esek Hopkins ble utnevnt til øverstkommanderende og 22 offiserer ble bestilt, inkludert John Paul Jones. Fra de første dagene av marine - service, visse grunnfjellprinsipper eller kjerneverdier har gått videre til i dag.

Når endret marinens kjerneverdier?

1992,

Anbefalt: