Innholdsfortegnelse:

Hva er vi forvaltere av?
Hva er vi forvaltere av?

Video: Hva er vi forvaltere av?

Video: Hva er vi forvaltere av?
Video: Trygg Tro 253 - Hva er det vi forvalter som kristne 2024, April
Anonim

Lederskap er en teologisk tro på at mennesker er ansvarlige for å ta vare på verden. Folk som tror på forvaltning er vanligvis mennesker som tror på én Gud som skapte universet og alt som er i det, også tror at de må ta vare på skaperverket og passe på det for alltid.

I etterkant kan man også spørre seg, hva vil det si å være gode forvaltere?

Være en God forvalter Involverer alt. Med det i tankene, vil jeg utfordre deg til å vurdere andre områder i livet ditt der vi er kalt til å være gode forvaltere . Definisjon av Steward : "En person som forvalter andres eiendom eller økonomiske anliggender."

Spørsmålet er deretter, hva sier Bibelen om å være gode forvaltere av pengene våre? Howard peker på tre passasjer av Skrift som forsterker viktigheten av å lære kirkemedlemmer å være gode forvaltere av pengene sine . «Når Jesus gir Flott Kommisjonen, det er fire 'alls. De bibel inneholder 2, 350 vers om penger og eiendeler-15% av alt Jesus sa knyttet til spørsmål om penger.

Rett og slett, hvordan kan vi være forvaltere av jorden?

Verdens matdag: 7 måter å være en god forvalter av høsten på

  • Sløser mindre. Visste du at en tredjedel av maten som produseres til konsum enten går tapt under produksjonen eller er bortkastet av forbrukerne?
  • Spis enkelt.
  • Støtte bønder.
  • Advokat.
  • Donere.
  • Lære mer.
  • Be.

Hva er eksempler på forvaltning?

Stewardship er å ta seg av noe som en stor husholdning, ordningene for en gruppe eller ressursene til et fellesskap. Et eksempel på forvaltning er ansvar for å forvalte staben i et dødsbo. Et eksempel på forvaltning er handlingen med å gjøre klok bruk av naturressursene som jorden gir.

Anbefalt: