Innholdsfortegnelse:

Hvordan dyrker jeg hagen min?
Hvordan dyrker jeg hagen min?

Video: Hvordan dyrker jeg hagen min?

Video: Hvordan dyrker jeg hagen min?
Video: HAGEN MIN - Planer for hagen 2021 2024, Kan
Anonim

Velg en rototiller med tenner bak hjulene fordi den er mye lettere å betjene

  1. Plukk opp pinner, steiner og annet rusk fra plenen .
  2. Vann de jord hvis de bakken er tørr.
  3. Sett de dybdestang av de rototiller til inntil 4 til 6 tommer dyp.
  4. Dekke plenen med 2 tommer kompostert mulch eller gjødsel av din valg.

Med tanke på dette, når skal jeg dyrke hagen min?

Når du skal Till en hage Det er best å til en ny hage om våren når jorda er tørr og været begynner å bli varmt. For noen kan dette være så tidlig som i mars, mens andre kan ha det til vent til mai eller begynnelsen av juni, avhengig av region og klima.

For det andre, skal jeg drepe gresset før jeg dyrker jord? Du kaldt bruke ugressmidler til drepe eksisterende gress før du dyrker jorden, men fjerner fullstendig de torv eliminerer de sjanse for at nye planter vokser fra knoller og frø som er igjen. Fjern så mye jord som mulig fra gresset røtter eller gresset kunne fortsette å vokse inn de mulch haug.

Hvis du tar dette i betraktning, hvor mye koster det å rotere et verft?

Det vil i gjennomsnitt koste $ 60 per time å ansette noen med en maskin til rototill hagen din. Timepriser varierer fra $ 30 til $ 100 per time, avhengig av jordforhold og ønsket jordingsdybde. Du må kanskje betale et minimum pris for små hager, og du kan betale ekstra for kjørelengde.

Bør jeg dyrke hagen min før jeg legger torv?

Jordhelse er en av de viktigste faktorene for å vokse en sunn plen . Lær hvordan du forbereder jorda din før du legger torv , fra fjerning av eksisterende vegetasjon til inkorporering av kompost. Inntil opp dødt gress og ugress med en motorisert rorkult. Inntil 3 til 4 tommer for å lage en løs jordbunn for de røtter av din ny torv.

Anbefalt: