Kan jeg ramme inn med 2x3?
Kan jeg ramme inn med 2x3?

Video: Kan jeg ramme inn med 2x3?

Video: Kan jeg ramme inn med 2x3?
Video: Все виды моделизма Как сделать масштабную модель хорошо? 2024, April
Anonim

Mest vegg innramming er gjort med 2x4 eller 2x6 tømmer, men det kan være mulig å bruke 2x3'er å bygge en ny, ikke-bærende, innvendig vegg. I tillegg vil elektriske bokser ikke passe inn i en 2x3 vegg. Når du vurderer størrelsen på tappene som skal brukes, kan det være best å unngå slike problemer ved å bruke de større 2x4-ene.

På denne måten kan jeg bygge et skur med 2x3?

Bygge et skur med 2x3 Pigger. Er det materialer og konstruksjon av en skur plan for hånden. Igjen, tre skur er perfekt for riktig sikring av oppbevaringsstedet.

Videre, er 2x6 innramming sterkere enn 2x4? 2x6 vegger er større enn 2x4 vegger . Det er de vanskeligere å løfte og overskriftene på utsiden vegger krever mer arbeid. Gode byggherrer legger til 2,5 tommer skum med lukkede celler til overskriftene over vinduer og dører for å redusere energiregningen.

I tillegg kan en 2x3 vegg være bærende?

Det eneste tilfellet der du vil Finn en bærende 2x3 vegg er hvis bootleg ombygging fjernet en tilstøtende 2x4 bærende vegg . Den offisielle kode definisjonen av a bærende vegg er noen vegg som støtter 100 pund eller mer per fot bredde og murverk vegg som støtter ekstra mur over taknivået.

Hvor langt fra hverandre bør pigger være i et skur?

Det er to stud mellomrom for a skur : 16 tommer og 24 tommer stud mellomrom. Pigger med en avstand på 16 tommer gir en mer robust skur , men 24-tommers avstanden er mer kostnadseffektiv.

Anbefalt: