Er Copalum trygt?
Er Copalum trygt?

Video: Er Copalum trygt?

Video: Er Copalum trygt?
Video: Мало кто знает эти СЕКРЕТЫ с ИНДИКАТОРНОЙ ОТВЕРТКОЙ! ЭЛЕКТРИКИ не хотят об этом рассказывать ! 2024, April
Anonim

CPSC har funnet ut det COPALUM er en sikker og permanent løsning på vanlige problemer med aluminiumskabler, og i mer enn 30 år har elektrikere brukt COPALUM fordi det er en rimelig og permanent løsning.

Hvor mye koster Copalum -krymping når jeg holder dette for øye?

COPALUM Crimp vil koste mellom $12 -$ 15 per kabel. En viktig ulempe med COPALLUM -krympen er at den bare kan installeres av en sertifisert COPALUM -tekniker. Disse teknikerne er kanskje ikke lett tilgjengelige avhengig av hvor du bor.

Man kan også spørre, er det dårlig å ha aluminiumsledninger? De ledninger i seg selv er ikke et problem; aluminium leder strøm trygt. Problemet ligger i forbindelsene. Den amerikanske forbrukerproduktsikkerhetskommisjonen (CPSC) rapporterer at boliger med ledninger i aluminium er 55 ganger mer sannsynlig ha "brannfarlige forhold" enn boliger koblet med kobber.

På samme måte, er det OK å kjøpe et hus med aluminiumsledninger?

Aluminium ledninger er ikke ulovlig, men det er ikke lenger opp til kode og nytt hjem er nå bygget med kobber ledninger . Hvis du tenker om å kjøpe eller selge et hus med ledninger i aluminium , du vil være ok så lenge du følger instruksjonene for hvordan du skal håndtere det.

Hva er Copalum?

De COPALUM krympemetoden er prosessen med å feste en kort del av kobbertråd til endene av eksisterende aluminiumsledninger ved hjelp av et metall COPALUM kontakt. Etter krymping plasseres et varmekrympende rør på kontakten. Varme påføres deretter røret slik at det krymper rundt metallkontakten.

Anbefalt: