Hva betyr tallene på en ovnsdyse?
Hva betyr tallene på en ovnsdyse?

Video: Hva betyr tallene på en ovnsdyse?

Video: Hva betyr tallene på en ovnsdyse?
Video: Den nye åpenhetsloven: Hva betyr den for din virksomhet? 2024, Kan
Anonim

Olje brennerdyser finnes i de fleste tvangsforbrenningsluftbrennere. De tall på munnstykke fortell oss den spesifikke vurderingen av munnstykke , spraymønstervinkelen og spraymønstretypen. De munnstykke oppføringen her har en. 75 GPM-vurdering. At midler de munnstykke vil spraye.

På samme måte kan du spørre hvordan en oljebrennerdyse fungerer?

Oljebrennerdyser har jobb sprøyting av varme olje inn i forbrenningskammeret i et spraymønster av riktig størrelse og form for å passe utstyret og for å sikre en fin spray som igjen sikrer en fullstendig forbrenning av oppvarmingen olje som mulig.

kan jeg putte en mindre dyse i oljebrenneren min? Du kan erstatte en oljebrennerdyse STØRRELSE som er litt større eller mindre -det er gallon per time-tallet, eller for dine to eksempler er 0,75 gph det samme på begge dyser . Men jeg gjøre IKKE anbefaler å endre munnstykke sprøytevinkel grad.

Her, hva er forskjellen mellom en hul kjerne og en solid kjerne oljedyse?

Hul Kjegle dyser har generelt mer stabile sprøytevinkler og mønstre under ugunstige forhold enn fast Kjegle dyser med samme strømningshastighet. Dette er en viktig fordel i fraksjonell gallonasje dyser der drivstoff med høy viskositet kan forårsake en reduksjon i sprøytevinkel og en økning i dråpe størrelse.

Hvordan rengjør du dyser av fyringsolje?

  1. Slå av strømmen til oljeovnen.
  2. Fjern dysen fra ovnen.
  3. Hell litt parafin eller diesel i en metallbeholder eller kaffekanne.
  4. Plasser dysen i dieseloljen eller parafin.
  5. Fjern dysen fra drivstoffet og tørk den av med en lofri klut.

Anbefalt: