Er kosttilskudd med blågrønne alger trygge?
Er kosttilskudd med blågrønne alger trygge?

Video: Er kosttilskudd med blågrønne alger trygge?

Video: Er kosttilskudd med blågrønne alger trygge?
Video: Хельсинки: как живут финны и почему им не мешает климат?! 2024, April
Anonim

Blå - grønne alger produkter som er fri for forurensninger, som leverskadende stoffer kalt mikrocystiner, giftige metaller og skadelige bakterier, er MULIG SIKKER for de fleste når de brukes på kort sikt. Doser opp til 19 gram per dag er brukt trygt i opptil 2 måneder.

Er Klamath Blue Green Algae trygg på denne måten?

Hver sen vår, blå - grønne alger spire opp i hele Øvre Klamath Lake, som markerer sitt territorium med fluorescerende blomster og en skarp lukt. For noen er det en sikkerhet fare for mennesker og kjæledyr som vil ha en skadelig innvirkning på det naturlige miljøet.

Foruten ovenfor, hva er bivirkningene av blågrønnalger? Men blågrønne algeprodukter som er forurenset, er muligens usikre. Forurensede blågrønne alger kan forårsake leverskade, magesmerter, kvalme, oppkast , svakhet, tørste, rask hjerterytme, sjokk og død.

Med hensyn til dette, er blågrønnalger sunn?

Spirulina er en type cyanobakterier - ofte referert til som blå - grønne alger – det er utrolig sunn . Det kan forbedre nivåene av blodlipider, undertrykke oksidasjon, redusere blodtrykk og senke blodsukkeret.

Hvordan påvirker blågrønnalger mennesker?

Noen arter av blå - grønne alger produserer skadelige giftstoffer som tar effekt ved spising, innånding eller hudkontakt. Kontakt med berørt vann kan forårsake hudirritasjon, milde luftveiseffekter og høysnuelignende symptomer. Giftstoffer kan også ha en effekt på leveren og nervesystemet.

Anbefalt: