Er PVC -møbler trygge?
Er PVC -møbler trygge?

Video: Er PVC -møbler trygge?

Video: Er PVC -møbler trygge?
Video: harga pasang plafon pvc karawangan || pvc cutting board 2024, April
Anonim

PVC inneholder farlige kjemiske tilsetningsstoffer, inkludert ftalater, bly, kadmium og/eller organotiner, som kan være giftige for barnets helse. Disse giftige tilsetningsstoffene kan lekke ut eller fordampe i luften over tid og utgjøre unødvendige farer for barn.

Er PVC trygt å ta på?

Selv om det faktum at vinyl inneholder kreftfremkallende stoffer bør være grunn nok til å unngå det, PVC er i økende grad farlig når det er brent. Mange andre byggematerialer frigjør skadelige giftstoffer når de brennes, så PVC skal ikke fastslås. Til slutt har det aldri vært forsket på myknere (som ftalater) på mennesker.

Foruten ovenfor, inneholder PVC BPA? Polyvinylklorid ( PVC ) er et solid plastmateriale laget av vinylklorid. Den er gjort mykere og mer fleksibel ved tilsetning av ftalater, og kan inneholde spor av kjemikalier som bisfenol A ( BPA ).

På samme måte spørs det, kan PVC forårsake kreft?

De PVC produksjonsprosessen er svært giftig, frigjør dioksin og forårsaker kreft . Dioksin er et svært giftig kjemikalie, men dets tilstedeværelse i miljøet har gått kraftig ned de siste tre tiårene. Dette har skjedd mens PVC produksjonen har økt med 300 prosent.

Er PVC trygt for hagearbeid?

PVC Plast PVC er en hard plast og ftalater tilsettes for å gjøre den mykere og mer fleksibel. Den inneholder også noe BPA. En form for PVC kalt uPVC eller rigid PVC inneholder ingen ftalater og regnes som mat sikker . Det er best for miljøet hvis du ikke bruker vanlig PVC i hage.

Anbefalt: