Hvilken uttalelse beskriver best et kommisjonssystem?
Hvilken uttalelse beskriver best et kommisjonssystem?

Video: Hvilken uttalelse beskriver best et kommisjonssystem?

Video: Hvilken uttalelse beskriver best et kommisjonssystem?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Kan
Anonim

De uttalelse at beskriver best et kommisjonssystem er "Et lovgivende organ fører tilsyn med byavdelingene direkte." Alternativ D er riktig.

På samme måte kan man spørre, på hvilken måte ligner et ordførersrådssystem og et rådsledersystem?

I begge systemer , a råd er ansvarlig for å lage lover og retningslinjer. I begge systemer , a råd ansetter noen til å føre tilsyn med byavdelinger. I begge systemer , valgte kommissærer fører tilsyn med råd.

Vet også, som best beskriver hovedfunksjonen til senatet? Forklaring: The Senatet uttrykker fylkene og hjelper til med å bevare fordelene med fylkene og deres regjeringer. De Senatet konkurrerer i lovgivningen funksjon av parlamentet ved å diskutere, debattere og vedta lovforslag som involverer fylker, som gitt i artikkel 109 til 113.

Hva er en måte lokale myndigheter er på samme måte som føderale myndigheter?

Lokale myndigheter er statlige jurisdiksjoner under statens nivå, mens føderal regjering er den nasjonale Myndighetene . Derimot, en måte lokale myndigheter ligner på føderale myndigheter er at de begge er delt inn i tre grener. De tre grenene er: utøvende, lovgivende og rettslig.

Hvilken makt har ordføreren?

De borgermester er administrerende direktør, sentraliserer lederen makt . De borgermester leder den administrative strukturen, utnevner og fjerner avdelingsledere. Mens rådet har lovgivende makt , ordfører har veto makt.

Anbefalt: