Er produksjonskostnader en eiendel eller utgift?
Er produksjonskostnader en eiendel eller utgift?

Video: Er produksjonskostnader en eiendel eller utgift?

Video: Er produksjonskostnader en eiendel eller utgift?
Video: Kostnader - Forståelse og regnskapsføring 2024, Kan
Anonim

Faktiske Overhead

Som overhead kostnadene faktisk påløper, Fabrikksjef kontoen belastes, og logisk utlignende kontoer krediteres. For å oppsummere, Fabrikksjef kontoen er ikke en typisk konto. Den representerer ikke en ressurs , byrde, kostnader , eller andre elementer i regnskapet.

Tilsvarende, hvilken type konto produserer overhead?

I henhold til allment aksepterte regnskapsprinsipper (GAAP), produksjon overhead må inkluderes i kostnaden for varebeholdning og ferdigvarebeholdning på en produsents balanse, samt i kostnaden for solgte varer i resultatregnskapet.

Vet også, er fabrikkarbeid en utgiftskonto? Fabrikk Lønn og Fabrikk Overhead er midlertidige kontoer som fungerer som eiendeler/ utgifter betyr at debet vil øke og kreditt vil reduseres. Jobbkostnader inkluderer TOTALE kostnader som påløper for direkte materialer, direkte arbeid og overhead.

Også for å vite, er produksjonskostnader en debet eller kreditt?

Utgifter har normalt en debet balanse, og produksjon overhead konto er debiterte når utgifter er påløper for å gjenkjenne forekomsten. Når utgiftene er allokert til eiendelen, arbeidsbeholdningen, utgiftskontoen produksjon overhead er kreditert.

Hva er inkludert i fabrikkkostnadene?

Eksempler av fabrikkkostnader inkluderer : indirekte materialer, indirekte arbeid, avskrivning av fabrikk utstyr og anlegg, amortisering av patenter, den koste av små verktøy som brukes, fabrikk verktøy, forsikring på fabrikk og utstyr, eiendomsskatt på anlegg og utstyr, eiendomsskatt på materialer og varer

Anbefalt: