Hva er WBS-ordbok i prosjektledelse?
Hva er WBS-ordbok i prosjektledelse?

Video: Hva er WBS-ordbok i prosjektledelse?

Video: Hva er WBS-ordbok i prosjektledelse?
Video: The Work Breakdown Structure Dictionary (WBS) - Key Concepts from the PMBOK 2024, April
Anonim

Et dokument som gir detaljert informasjon om leveranser, aktivitet og planlegging av hver komponent i Arbeidssammenbruddsstruktur ( WBS ). De WBS -ordbok beskriver hver komponent i WBS med milepæler, leveranser, aktiviteter, omfang og noen ganger datoer, ressurser, kostnader, kvalitet.

Her, hva er WBS i prosjektledelse?

EN arbeidsbruddsstruktur ( WBS) i prosjektledelse og systemteknikk, er en leveringsorientert sammenbrudd av a prosjekt i mindre komponenter. EN WBS gir også det nødvendige rammeverket for detaljert kostnadsestimering og kontroll sammen med veiledning for tidsplanutvikling og kontroll.

På samme måte, hvordan dokumenterer jeg en WBS? Her er en prosess for å lage en WBS fra bunnen av.

  1. Forstå prosjektets omfang. I vår tidligere prosjektledelsesguide identifiserte vi WBS som et av de viktigste dokumentene som ble opprettet på slutten av planleggingsfasen.
  2. Bestem viktige leveranser.
  3. Bestem arbeidspakker.
  4. Lag en WBS -ordbok.
  5. Bruk riktig WBS -format.

Ved siden av ovenfor, hvordan definerer du WBS?

EN Arbeidssammenbruddsstruktur ( WBS ) er en leveringsorientert hierarkisk nedbrytning av arbeidet som skal utføres av prosjektteamet for å oppnå prosjektmålene og skape nødvendige leveranser. EN WBS er hjørnesteinen i effektiv prosjektplanlegging, gjennomføring, kontroll, overvåking og rapportering.

Hva er rollene til arbeidsnedbrytingsstrukturen og WBS-ordboken i omfangsgrunnlinjen?

- Den inneholder viktig informasjon - for eksempel om prosjektets tidsplan, budge, kvalitet, ansvar og metoder - som ikke fanges opp andre steder.

Anbefalt: