Hva er ATN-hæren?
Hva er ATN-hæren?

Video: Hva er ATN-hæren?

Video: Hva er ATN-hæren?
Video: En dag i førstegangstjenesten i Hæren 2024, Kan
Anonim

Den nye Hær Treningsnettverk ( ATN ) nettstedet gir brukere på alle nivåer den mest oppdaterte doktrinen, kravene, oppgavene og verktøyene for å sikre at soldatene er trent og klare for suksess, samtidig som de har et forfrisket nytt utseende og økt funksjonalitet.

Med tanke på dette, hva er Army Training Network?

De Hærens treningsnettverk , også kjent som ATN, er en enkelt webbasert portal for Hærens trening ressurser. Hva har Hæren gjort? ATN ble opprettet av U. S. Hærens trening og Doctrine Commands Combined Arms Center- Opplæring.

For det andre, hva er Combined Arms Training Strategy? Strategier for kombinert våpenopplæring (CATS) CATS er et fleksibelt system som støtter kommandoer i utformingen av sine opplæring programmer ved å gi dem en meny med opplæring oppgaver, hendelser og ressurser for å planlegge og administrere opplæring.

På samme måte kan man spørre, hva er en kollektiv oppgave i hæren?

Kollektive oppgaver : A kollektiv oppgave er en klart definert, diskret og målbar aktivitet eller handling som krever organisert team- eller enhetsprestasjoner og fører til gjennomføring av oppgave til en definert standard.

Hva er 8-trinns treningsmodell?

De 8-trinns treningsmodell er prosessen som brukes av hærens ledere for å gjennomføre effektive opplæring.

Anbefalt: