Er saugjødsel bra for plener?
Er saugjødsel bra for plener?

Video: Er saugjødsel bra for plener?

Video: Er saugjødsel bra for plener?
Video: Vintage Bra and Underwear Advertisements 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil ha en gjødsel som er lett å bruke, sau og geit gjødsel er vinnere. Fordi de er tørre, er de lette å smuldre og strø på plen eller bland med andre ingredienser. Som fjærfe gjødsel , de inneholder mye nitrogen, men de er mindre luktende og brenner ikke plener like mye som andre typer gjødsel kan.

På samme måte kan du legge gjødsel på plenen din?

Kompostert ku gjødsel er rik på næringsstoffer som gagner plenen din , forbedre det er utseende og forsterke de dempe anke av din hjem. En påføring av kompostert ku gjødsel tidlig på høsten og en annen i fôret sent på høsten plenen din og oppmuntre den å vokse frodig og grønn i de vår.

På samme måte, hvor mye gjødsel skal jeg bruke på plenen min? To pounds av 5-10-5 gjødsel forsyninger som mye nitrogen som 1 pund på 10-20-10. Hvis du er ved hjelp av organisk gjødsel som barnyard gjødsel , fordel det jevnt over hagen og arbeid det ned i jorden. Bruk 20 til 30 kilo gjødsel for hver 100 kvadratmeter hage.

På samme måte spørs det: hva er sauegjødsel bra for?

Sauegjødsel , som andre dyr gjødsel , er en naturlig slow-release gjødsel . Næringsstoffer i sauegjødselgjødsel gi tilstrekkelig næring til en hage. Den inneholder mye fosfor og kalium, viktige elementer for optimal plantevekst. Sauegjødsel kan også brukes som organisk mulch.

Hvilken er bedre sau eller ku gjødsel?

Selv om det er høyt i næringsstoffer, fordi sauemøkk er avsatt på åkrene, er det ikke blandet med halm eller høy som hest eller kugjødsel , og er derfor ikke like god en jordbalsam. Imidlertid har den en mye lavere lukt enn begge kveg eller kylling gjødsel og, som påpekt, er lettere å håndtere.

Anbefalt: