Kan jeg utvide en låveombygging?
Kan jeg utvide en låveombygging?

Video: Kan jeg utvide en låveombygging?

Video: Kan jeg utvide en låveombygging?
Video: Сегодня день пяти двоек каждый может изменить жизнь в этот день. 12 февраля 2022 или 12.02.2022 2024, Kan
Anonim

Forlengelse en Omdannelse

Store tillegg til a låve er usannsynlig å være akseptabelt for planleggerne i de fleste tilfeller, men mindre underordnede tillegg kan være, spesielt for de mindre høyder.

På samme måte, trenger du planleggingstillatelse for å bygge om en låve?

Klasse Q tillatt utvikling tillater du til konvertere både gammelt og nytt fjøs uten å måtte be om full planleggings tillatelse , så lenge: bygningen var i landbruksbruk 20. mars 2013 eller tidligere; den er ikke oppført; det er ikke i et område i AONB, en nasjonalpark eller et bevaringsområde.

Vet også, kan jeg gjøre om låven min til et hus? Det korte svaret er nei. Planene er laget for å vise deg hvordan du låve er bygget for ikke å være et offisielt sett som du sender til byggeavdelingen. Men som sagt det er mange, mange fjøs som er bygget med disse planene og planene var tilstrekkelige for den lokale bygningsavdelingen.

Med tanke på dette, hvor mye koster det å gjøre en gammel låve til et hus?

De koste for å gjøre barndos For eksempel må du legge et nytt grunnlag under din nye/ gammel låve hjem ($ 5, 000- $ 8, 000). Da trenger du innvendig innramming for å komme opp gammel vegger og takstoler ($7-$16 per kvadratfot), gipsplater ($20-$30 per lineær fot) og til slutt, et nytt shake-shingeltak ($16,000-$27,000).

Hvor lang tid tar en fjøsombygging?

En "full planer" -søknad til rådet betyr at du sender inn planer og detaljer for godkjenning før arbeidet starter. Denne informasjonen er vanligvis mye mer detaljert enn et sett med planleggingstegninger. Når den er sendt inn, avgjørelsen tar minimum fem uker.

Anbefalt: