Hvorfor noen stoffer kalles syntetiske forklare?
Hvorfor noen stoffer kalles syntetiske forklare?

Video: Hvorfor noen stoffer kalles syntetiske forklare?

Video: Hvorfor noen stoffer kalles syntetiske forklare?
Video: Hva er rusmidler? - Just say know 2024, Kan
Anonim

Svar: Noen fibre kalles syntetiske fordi de er laget av mennesker. Merk riktig svar. Det har en silkeaktig utseende.

Følgelig, hvorfor kalles noen fibre syntetiske?

Svar: Noen fibre som ikke er naturlige (menneskeskapte fibre ) kalt syntetisk fordi de er laget ved kjemisk behandling av petrokjemikalier. De syntetiske fibre består av veldig store enheter kalt polymerer. Noen av syntetiske fibre er rayon, nylon og akryl på.

For det andre, hva er de forskjellige typene syntetiske fibre? Det er to typer av fibre - Det ene er naturlig fibre som er hentet fra naturlige kilder f.eks. Bomull, silke, ull og annet er syntetiske fibre som er menneskeskapte for eksempel-rayon, nylon, akryl etc. II. EN Syntetisk fiber er en kjede av små enheter av kjemisk stoff som er forbundet sammen.

Deretter kan man også spørre, hva er syntetiske fibre. Hvorfor kalles de polymerer forklarer ved å gi et eksempel?

Syntetiske fibre : Disse er menneskeskapt er kalt menneskeskapt eller syntetiske fibre . Eksempler : rayon, nylon, akryl, etc. (i) Syntetiske fibre er laget av små enheter av kjemikalier koblet sammen i form av store kjeder. Den dannede kjeden er kalles polymer . Så, a polymer er laget av mange repeterende enheter.

Hvorfor er Rayon forskjellig fra syntetiske fibre?

Rayon er forskjellig fra syntetiske fibre fordi: Den har et silkeaktig utseende. Det er hentet fra tremasse. Det er fibre kan også veves som de av naturlig fibre.

Anbefalt: