Hvordan segmenterer Disney markedet sitt?
Hvordan segmenterer Disney markedet sitt?

Video: Hvordan segmenterer Disney markedet sitt?

Video: Hvordan segmenterer Disney markedet sitt?
Video: Эволюция заставок детского мультблока Дисней-клуб 2024, April
Anonim

Disney bruker hovedsakelig geografisk, demografisk og psykografisk segmentering for å lokalisere deres mål marked - det praktiserer dermed multi- segmentmarkedsføring . For eldre barn som tweens og tenåringer, har det Disney Kanal, radio Disney , deres live-action filmer og mye mer.

Med tanke på dette, hva er målmarkedet for Disney?

Selv om showene og filmene er mer barn- eller tenåringsorienterte, er parkene og cruise også mål voksne med underholdning kun for voksne, barer, klubber og andre aldersbegrensede aktiviteter. Disneys publikum kan være ung, men selskapets målgruppe inkluderer mennesker i alle aldre.

hvordan bruker Disney psykografisk segmentering? Psykografisk segmentering er definert som markedet segmentering på grunnlag av personlighet, motiver, livsstil og geodemografi. En av variablene i dette segmentering er? motiver der Disney bruker emosjonelle motiver, som får frem gleden og barnet i alle gjennom underholdningen deres.

Med tanke på dette, hvordan markedsfører Disney produktene sine?

Disney forteller historier først, utvikler og selger Produkter sekund. Betydning, hvor de fleste merker starter med en fysisk produkt og deretter bygge en historie rundt det i form av "innhold markedsføring , "liker selskaper Disney gjør akkurat det motsatte. De lager en merkevarehistorie – en film – og bygger så Produkter rundt den historien.

Hva menes med markedssegmentering?

Markedssegmentering er prosessen med å dele en marked potensielle kunder i grupper eller segmenter, basert på forskjellige egenskaper. Segmentene som er opprettet, består av forbrukere som vil svare på lignende måte markedsføring strategier og som deler egenskaper som lignende interesser, behov eller steder.

Anbefalt: