Hvordan forklarer du ergonomi?
Hvordan forklarer du ergonomi?

Video: Hvordan forklarer du ergonomi?

Video: Hvordan forklarer du ergonomi?
Video: Slik jobber du etter gode ergonomiske prinsipper | Grønn Jobb forklarer 2024, Kan
Anonim

Ergonomi kan omtrent være definert som studiet av mennesker i deres arbeidsmiljø. Nærmere bestemt designer eller modifiserer en ergonom (uttalt som økonom) arbeidet for å passe arbeideren, ikke omvendt. Målet er å eliminere ubehag og risiko for skader på grunn av arbeid.

Folk spør også, hva er definisjonen på ergonomi i en enkel definisjon?

Definisjon av ergonomi . 1: en anvendt vitenskap som er opptatt av å designe og arrangere ting folk bruker slik at mennesker og ting samhandler mest effektivt og trygt. - kalles også bioteknologi, human engineering, menneskelige faktorer.

I tillegg, hva er ergonomi på arbeidsplassen? Ergonomi på arbeidsplassen er vitenskapen om å designe arbeidsplass , med tanke på arbeidstakerens evner og begrensninger. EN ergonomi på arbeidsplassen forbedringsprosessen fjerner risikofaktorer som fører til muskel- og skjelettskader og gir mulighet for forbedret menneskelig ytelse og produktivitet.

Vet også, hva er eksempel på ergonomi?

substantiv. Ergonomi er definert som studiet av hvordan mennesker arbeider i sitt miljø. An eksempel av ergonomi er en studie av hvordan mennesker som hovedsakelig sitter på kontorene deres får arbeidsrelaterte ryggskader. Din Ordbok definisjon og bruk eksempel.

Hva er ergonomi og hvorfor er det viktig?

Ergonomi er viktig fordi når du gjør en jobb og kroppen din blir stresset av en vanskelig holdning, ekstrem temperatur eller gjentatte bevegelser, påvirkes muskel- og skjelettsystemet ditt.

Anbefalt: