Er Schlumberger et godt selskap?
Er Schlumberger et godt selskap?

Video: Er Schlumberger et godt selskap?

Video: Er Schlumberger et godt selskap?
Video: Работала в нефтянке 2 года | Schlumberger l Emerson | Роснефть 2024, Kan
Anonim

" Schlumberger er en godt selskap å jobbe for, men forberede seg på å jobbe hardt. "Lar ansatte vokse og lære ikke bare jobbene sine, men helheten selskapets mål. Den har mindre kontroverser sammenlignet med konkurrenter.

Tilsvarende, hvorfor vil du jobbe hos Schlumberger?

Schlumberger er verdens største oljefeltserviceselskap. Det har en global tilstedeværelse i 85 land. Hovedårsaken ville være sjansen til arbeid med mennesker fra mange forskjellige bakgrunner og fra mange forskjellige land. Det er et stort mangfold av kultur i arbeidsstyrken.

Vet du også, hva er arbeidet til Schlumberger? Schlumberger er verdens største oljefeltserviceselskap. Jobber globalt-ofte på avsidesliggende og utfordrende steder-vi oppfinner, designer, konstruerer og bruker teknologi for å hjelpe våre kunder med å finne og produsere olje og gass trygt og effektivt.

Hva slags selskap er Schlumberger ved siden av ovenfor?

lœ ~.b ?? ˈ? e]) er en internasjonal oljefeltstjeneste selskap . Schlumberger sysselsetter omtrent 100 000 personer som representerer mer enn 140 nasjonaliteter som jobber i mer enn 120 land. Schlumberger har fire hovedkontorer i Paris, Houston, London og Haag.

Hva gjør en feltingeniør på Schlumberger?

Informasjonen og tjenestene Felt Ingeniør tilbyr hjelper våre kunder med å finne, evaluere og produsere olje- og gassreservoarer mer effektivt. Som en Felt Ingeniør du vil være ansvarlig for alle aspekter av Schlumberger drift på arbeidsstedet, det være seg et seismisk fartøy, en oljerigg til havs eller en ørkenlandrigg.

Anbefalt: