Hvor mye er Four Seasons private jet -opplevelsen?
Hvor mye er Four Seasons private jet -opplevelsen?

Video: Hvor mye er Four Seasons private jet -opplevelsen?

Video: Hvor mye er Four Seasons private jet -opplevelsen?
Video: ROBLOX SUPER RICH HEROES $$$$ Iron Man Duddy vs Batman Chase SUPERHERO TYCOON (FGTEEV #16 Gameplay) 2024, Kan
Anonim

Reisen varer i 24 dager, med gjester som flyr mellom steder på Four Seasons jet . Denne spesielle turen kostnader $ 147 000 per person og er alt inkludert. Det er en tilleggsavgift for reisende på $ 14, 700 eller 10%.

Følgelig, hvor mye koster Four Seasons privatjetopplevelsen?

Den kommende 2021 -modellen vil inneholde mer romslige sitteplasser enn Fire årstider ' 2015 privatfly gjør det , i tillegg til en cocktailsalong ombord. Den nye jetfly kommer med $10 000 pris økning sammenlignet med 2015 jetfly ; pakker begynner nå på $ 147 000 per person.

hvor mye koster det billigste privatflyet? De billigste private jet på markedet er den lille, men mektige Cirrus Vision Jetfly til 1,96 millioner dollar.

Også spurt, hvor mye koster et privat jetmedlemskap?

Foreløpig Individuell Medlemskap er priset til $ 4, 950 per år med en $ 3.000 startgebyr. Hvis du reiser med en ledsager, kan du kjøpe et sete til dem, men det vil koste to til fire ganger dynamikken pris til medlemmer.

Kan du bo på Four Seasons?

På Fire årstider Private boliger, berikende opplevelser er essensen av hverdagen. Kombinerer det beste av Fire årstider service og enestående fasiliteter, oppdag hvor uanstrengt livet er kan være, når du lever den med oss, i verdens mest ettertraktede reisemål.

Anbefalt: