Hvor gode er Pulte Homes?
Hvor gode er Pulte Homes?

Video: Hvor gode er Pulte Homes?

Video: Hvor gode er Pulte Homes?
Video: Выбор правильной планировки | Pulte Homes 2024, Kan
Anonim

Pulte hjem har rykte for å bygge nybygg av høy kvalitet hjem . Deres fornøyde huseiere gir dem en gjennomsnittlig vurdering på 4,1 stjerner for sine flotte planløsninger og rimelige oppgraderinger, dyktige håndverk og engasjement for kundeservice på hvert hus de bygger.

Hvor lang tid tar det å bygge Pulte Homes?

fire til fem måneder

På samme måte, er Lennar Homes bra? San Antonio huseiere vurdert Lennar gjennomsnittlig 3,8 stjerner for kvaliteten på den nye hjem og deres forpliktelse til kundeservice. Du kan lese alt Lennar's anmeldelser, for å finne ut hvorfor huseierne deres elsket å jobbe med dem, og hvorfor du bør samarbeide med dem om å bygge ditt drømmehjem. Du ser på 0 -stjerners anmeldelser.

Også å vite er, er DR Horton en god boligbygger?

Derfor D. R. Horton har gitt USAs huseiere kvalitet , verdi og sjelefred siden 1978. Ditt stykke av den amerikanske drømmen er innen rekkevidde. EN hjem som er rimelig, med en forpliktelse til kvalitet fra landets #1 bygger.

Er det billigere å bygge eller kjøpe hus?

Hvis du kjøpe en eksisterende bolig: Ifølge de siste tallene er mediankostnaden på kjøpe en eksisterende enfamilie hus er $ 223 000. For det første er nybygg vanligvis mer romslig, med en median størrelse på 2, 467 kvadratmeter-så kostnaden for bygge per kvadratfot, $103, er faktisk lavere enn eksisterende hjem.

Anbefalt: