Hva er journalføring i sykepleie?
Hva er journalføring i sykepleie?

Video: Hva er journalføring i sykepleie?

Video: Hva er journalføring i sykepleie?
Video: Helsepersonelloven 1 2024, Kan
Anonim

Det står at sykepleiere 'må sørge for at helsevesenet ta opp for pasienten eller klienten er en nøyaktig redegjørelse for behandling, omsorgsplanlegging og levering. Den skal gi klare bevis på den planlagte omsorgen, beslutningene som er tatt, omsorgen som er gitt og informasjonen som deles.

Hva er definisjonen av journalføring følgelig?

Journalføring er prosessen med innspilling transaksjoner og hendelser i et regnskapssystem. Siden prinsippene for regnskap stole på nøyaktige og grundige poster , journalføring er stiftelsesregnskapet.

Man kan også spørre, hva er journalføring innen helse og sosial omsorg? Ta opp - beholde . Det er mange grunner til føre journal i helsevesen , men to skiller seg ut over alle andre: å kompilere en komplett ta opp av pasientens/klientens reise gjennom tjenester. for å muliggjøre kontinuitet i omsorg for pasienten/klienten både innenfor og mellom tjenestene.

Vet også, hva er hensikten med journalføring i sykepleie?

Kort sagt, pasientens sykepleierekord gir en korrekt redegjørelse for behandlingen og omsorgen som gis, og gir god kommunikasjon mellom deg og dine kolleger i øyepleieteamet. Beholder god sykepleieregistre lar oss også identifisere problemer som har oppstått og handlingene som er iverksatt for å rette dem.

Hva er prinsippene for god journalføring?

De overordnede prinsippene for journalføring, enten du skriver for hånd eller skriver inn elektroniske systemer, kan oppsummeres ved å si at alt du skriver eller skriver inn må være ærlig, nøyaktig og ikke-støtende og ikke må bryte pasienten konfidensialitet.

Anbefalt: