Hva er PPA i eiendom?
Hva er PPA i eiendom?

Video: Hva er PPA i eiendom?

Video: Hva er PPA i eiendom?
Video: EUs taksonomi og grønn eiendom 2024, Kan
Anonim

En kjøpsprisallokering ( PPA ) kategoriserer kjøpesummen i de ulike eiendelene og gjeldene som er anskaffet. En stor del av PPA er identifisering og tildeling av virkelig markedsverdi av alle materielle og immaterielle eiendeler og forpliktelser påtatt i et virksomhetsoppkjøp på tidspunktet for avslutning.

I forhold til dette, hva er en PPA-rapport?

EN PPA er en fordeling av kjøpesummen som er betalt til eiendeler og gjeld som er inkludert i en transaksjon. PPAs representere a rapportering krav til både økonomisk og skatt rapportering formål.

Dessuten, hvordan fordeler du kjøpesummen? I oppkjøp regnskap, tildeling av kjøpesum er en praksis der en erverver tildeler kjøpesum inn i eiendelene og gjeldene til målselskapet som ble anskaffet i transaksjonen.

Allokeringen av kjøpesummen består hovedsakelig av følgende komponenter:

  1. Netto identifiserbare eiendeler.
  2. Skrive opp.
  3. Velvilje.

Dessuten, hva betyr PPA i regnskap?

Tildeling av kjøpesum

Hvordan fungerer kjøpsregnskap?

Kjøpsregnskap er praksisen med å revidere eiendeler og forpliktelser til en ervervet virksomhet til sine virkelige verdier på oppkjøpstidspunktet. Registrering av varelager til virkelig verdi. Registrering av anleggsmidler til virkelig verdi. Registrering av immaterielle eiendeler til virkelig verdi.

Anbefalt: