Hva er rollene til HR?
Hva er rollene til HR?

Video: Hva er rollene til HR?

Video: Hva er rollene til HR?
Video: Human Resource Management (HRM) in Operations - Part 1 2024, Kan
Anonim

Menneskelige ressurser spesialister er ansvarlige for rekruttering, screening, intervju og plassering av arbeidere. De kan også håndtere ansattes relasjoner, lønn, fordeler og opplæring. De fører tilsyn med spesialister i sine plikter ; rådføre seg med ledere om strategisk planlegging, og koble et selskaps ledelse med sine ansatte.

På denne måten, hva er rollen som en HR -sjef?

Personalansvarlige planlegge, lede og koordinere de administrative funksjonene til en organisasjon. De fører tilsyn med rekruttering, intervju og ansettelse av nye ansatte; rådføre seg med toppledere om strategisk planlegging; og fungere som et bindeledd mellom en organisasjons ledelse og dens ansatte.

Videre, hva er de tre hovedrollene til HR -ledelse? Det er tre hovedroller for HR -ledelse : administrativ, operasjonell og strategisk. Det administrative rollen til HR fokuserer på geistlig administrasjon. Dette rolle inkluderer behandling og journalføring av aktiviteter (for eksempel vedlikehold av arbeidstimer, arbeid.

Bare så, hva er HR og dens funksjoner?

Personalforvaltning er en sentral søyle i mange organisasjoner. Kort sagt, menneskelige ressursaktiviteter faller inn under de etter fem kjerner funksjoner : bemanning, utvikling, kompensasjon, sikkerhet og helse, og arbeidstaker- og arbeidsforhold. Innenfor hver av disse kjernene funksjoner , HR driver med et bredt spekter av aktiviteter.

Hvor mange typer HR finnes det?

Utenom kompensasjon og fordeler er det egentlig bare tre typer av HR-fagfolk: festplanleggerne, advokatene og forretningsfolkene. Ja, dette er en forenkling, men det gjør et poeng.

Anbefalt: