Er det beregning i MBA?
Er det beregning i MBA?

Video: Er det beregning i MBA?

Video: Er det beregning i MBA?
Video: Выпускник программы Executive MBA Академии управления ВШЭМ ДВФУ об обучении в бизнес-школе 2024, Kan
Anonim

De matematikk som trengs for de fleste MBA programmer går ikke utover Regning . Det er ikke en fryktelig komplekst matematisk eventyr. Men avhengig av de program, den kan være svært kvantitativ, noe som betyr at der er matematikk vevd inn i nesten noen klasse, og den utnyttes på mange måter, og nye måter.

Dessuten, hva slags matematikk trenger du for en MBA?

Disse inkluderer matte kurs som statistikk, sannsynlighet, beregning, lineær algebra og matematisk metoder innen vitenskap. Husk også at vellykket inntreden i noen MBA programmet krever en tilstrekkelig GMATscore.

På samme måte krever virksomhetshovedregning en beregning? Fordi bruken er utbredt i felt som vitenskap, økonomi og ingeniørfag, er det mange høyskoler hovedfag krever kalkulasjon å fullføre a grad . Regning er også nødvendig for studenter som ønsker å tjene sin Master of Virksomhet Administrasjon.

Med tanke på dette, er det mye matte i MBA?

Mens læreplanen din sannsynligvis ikke vil inkludere oppgradere klasser i ren matematikk , en rekke av kursene du tar som en MBA studenten vil kreve at du har utmerkede analytiske og kvantitative ferdigheter. Jo mer kvantitativ din MBA spesialisering, jo mer matte -relaterte klasser du burde forvente å ta.

Kan MBA gjøres uten matematikk?

Ja. Den kan være. Karrierebyttere som leger, handelsutdannede ( uten matematikk bakgrunn) og ganske mange velger å satse på en karriere innen ledelse til tross for at de kommer fra en ikke- matte bakgrunn. En , ved opptaksprøvene, To, når du er det første året (søknaden baserer seg på enkel matematikk) av din MBA.

Anbefalt: