Kan du selge flyselskapsmil?
Kan du selge flyselskapsmil?

Video: Kan du selge flyselskapsmil?

Video: Kan du selge flyselskapsmil?
Video: Zem Mūsu Kājām (Under Our Feet) - Latvian SS military song 2024, Kan
Anonim

Det korte svaret er - du kan 't selge dem. Det er nok av miles meglere på internett, men det er i strid med vilkårene for alle hyppig flygeblad programmer til selge din miles , og flyselskaper er veldig aktive i å prøve å jakte på folk som er selger miles.

Vet også hvor mye du kan selge flyselskapsmil for?

FlipMyMiles sier at satsen for hyppige flygende miles er omtrent én cent per mil. Så hvis du solgte 100 000 miles, ville du tjent omtrent $ 1 000 000. Og de sier at salgsargumenter er mer lukrative; de er verdt omtrent 1,3 øre per poeng. Så innbetaling av 100 000 poeng kan bety omtrent 1 300 dollar.

Foruten ovenfor, er det verdt det å kjøpe flyselskapsmil? Generelt sett, kjøpe flyselskapet miles er ikke en god idé, fordi prisen de selges til vanligvis overstiger verdien av det de kan løses inn for. Det er mange andre måter å tjene på miles , inkludert gjennom flyr , kredittkortforbruk eller kampanjebonuser.

Dessuten, hvordan selger jeg mine kilometerpoeng?

Send først en forespørsel til Selge Min Miles å motta kontanter for flyselskapet ditt miles eller kredittkort poeng . Når tilbudet er godtatt, mottar du en betaling for flyselskapet ditt miles innen 24 timer. Flyselskap miles og kredittkort poeng blir overført til The Miles Megler etter at du mottar betalingen din.

Kan jeg selge skymilene mine for kontanter?

Selge din Delta Skymiles for kontanter , få et tilbud på sekunder og få betalt innen minutter! Selge dem til CashForMyMiles.com og se selv hvorfor vi er den ledende kjørelengdekjøperen i bransjen. Penger Til Min Miles har blitt klarert av over 40 000 kunder å bytte miles for penger.

Anbefalt: