Hvilken del av talen er hardnakket?
Hvilken del av talen er hardnakket?

Video: Hvilken del av talen er hardnakket?

Video: Hvilken del av talen er hardnakket?
Video: Word of the Day, Stubborn| Pronunciation, Transcription,Meanings, Synonyms, Antonyms and Sentences 2024, Kan
Anonim

Adverbet doggedly betyr vedholdende eller med sterk besluttsomhet. Hvis hunden din rømte, kan du kanskje doggedly forfølge ham over parken, nedover veien og gjennom skogen. Doggedly er adjektivformen til adjektivet dogged . På 1300-tallet betydde begge ordene å ha de negative egenskapene til en hund, eller slem og grusom.

På samme måte spørs det, hva betyr jeg vil bli forfulgt?

Hvis du er utholdende , du er like sta og seig som en hund som lukter bein. En tidligere definisjon av dette adjektivet var mer generelt, betydning "å ha egenskapene til en hund." I dag, men hvis noen beskriver deg som dogged , de rett og slett mener at du ikke vil stoppe før du får det du vil.

Er også ugjennomsiktighet et substantiv? substantiv . noe som er ugjennomsiktig . Fotografering. et fargestoff, vanligvis svart eller rødt, som brukes til å gjengi en del av et negativ ugjennomsiktig.

Hvordan bruker du konsekvent i en setning?

hardnakket setning Eksempler. De hang doggedly langs kysten av Jamaica og Santo Domingo, men dagen var nesten over. Likevel var det nødvendig for ham å sette seg, slik han uttrykte det, doggedly å jobbe. Jane doggedly tok sin grad i ingeniørfag.

Hva betyr hardt arbeid?

adjektiv. vedvarende i innsats; hardnakket seig: a sliten arbeider.

Anbefalt: