Hvor gammel må du være for å melde deg inn i politiet?
Hvor gammel må du være for å melde deg inn i politiet?

Video: Hvor gammel må du være for å melde deg inn i politiet?

Video: Hvor gammel må du være for å melde deg inn i politiet?
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Når det gjelder alder krav, de fleste rettshåndhevelsesbyråer ha bare én regel: du må være over alder av 21. Det betyr imidlertid ikke hvem som helst kan bli en politibetjent . Det er kvalifikasjoner som du vil ha å møte for å bli vurdert som en kandidat for politistyrke.

Rett og slett, kan jeg bli politimann på 40?

Noen gjøre , men mange politiavdelinger gjøre ikke ha en maksimal aldersgrense for søkere. For eksempel har noen søkeraldersgrenser på 25, 37 eller 45. De fleste avdelinger i USA gjøre ikke ha maksimal aldersgrense. Får politibetjent jobber er ferd med å bli mer og mer konkurransedyktig.

Spørsmålet er deretter, kan jeg bli politibetjent når jeg er 30? Ikke skriv av drømmene dine om å være en politibetjent bare fordi du er over 30 . Selv om noen politiet avdelinger har en maksimal alder for nye rekrutter, andre vil være vurder ditt kandidatur selv om du er i 40-årene. Men tenk nøye om det er det beste valget for deg å komme inn på lovhåndhevelse i middelalderen.

Også spurt, hvilken alder må du være for å være politi?

Alder Krav Det er ingen overdel alder grense for å søke på politiet service. Kandidater som ha nådd alder på 18 år kan søke om å bli a politibetjent og kan ta avtale når du når alder av 18½.

Hvor kan du være politi når du er 18?

  • 18 år gammel. Rhode Island Wisconsin Louisiana.
  • 19 år gammel. Florida.
  • 19 1/2 for Trooper Cadet, 21 år gammel for Trooper. Washington.
  • 20 år gammel. California Illinois Maryland Vermont.
  • 21 år gammel.

Anbefalt: