Hva er Capstone-simulering?
Hva er Capstone-simulering?

Video: Hva er Capstone-simulering?

Video: Hva er Capstone-simulering?
Video: ✨Capstone output 🍀✨ 2024, Kan
Anonim

Capstone ® er en rik, kompleks virksomhet simulering designet for å lære strategi, konkurranseanalyse, finans, markedsføring, drift, personalforvaltning, tverrfunksjonell justering og valg av taktikk for å bygge et vellykket og fokusert selskap.

På samme måte blir det spurt, hva er Capsim -simuleringen?

Capsim -simuleringer er nettbaserte læringsverktøy som bruker dashbord og rapporter for å presentere dynamiske økonomiske og operasjonelle resultatdata. forskning og utvikling, drift, markedsføring, økonomi og mer.

I tillegg, hvor lang tid tar Comp XM? Hvor lenge de komp - xm finalen vanligvis ta ? Takk for tilbakemeldingen. derimot lang du vil: du kan sprenge deg gjennom den på 10 minutter hvis du ikke bryr deg om å gjøre det bra. En ekspert kan gjøre godt om en time eller mindre.

Vet også, hva er en god komp XM-poengsum?

Det er totalt 1000 mulige poeng som kan opptjenes i CompXM . Poeng på 700 eller høyere vurderes god resultater.

Hva er comp XM?

Velkommen til Komp - XM ®, et integrert evalueringsverktøy som lar deg demonstrere dine forretningskunnskaper. En virksomhetssimulering som ligner på den du nettopp har fullført og 2. En rekke spørrekonkurranser, kalt Board Queries, som stiller spørsmål knyttet til simuleringsmiljøet ditt.

Anbefalt: