Innholdsfortegnelse:

Hva er forover-pass og bakover-pass i prosjektledelse?
Hva er forover-pass og bakover-pass i prosjektledelse?
Anonim

Fremover pasning er en teknikk for å bevege seg framover gjennom nettverksdiagram for å bestemme prosjekt varighet og finne den kritiske banen eller Free Float av prosjekt . Mens bakoverpasning representerer flytting bakover til sluttresultatet for å beregne sen start eller for å finne om det er noe slakk i aktiviteten.

Ved siden av dette, hva er bakoverpassering?

EN bakoverpasning i området prosjektledelse refererer til beregning av sene sluttdatoer og sene startdatoer for delene av planaktiviteter som ikke er fullført.

Foruten ovenfor, hva er PERT-diagram? EN PERT-diagram er et prosjektstyringsverktøy som gir en grafisk representasjon av et prosjekts tidslinje. Programmet for evaluering av gjennomgangsteknikk ( PERT ) bryter ned de individuelle oppgavene til et prosjekt for analyse.

Foruten dette, hvilke verdier beregnes på bakoverpassering av et prosjektnettverk?

Gjennom dette sende , Sen start og sen finish verdier beregnes . Formlene for bakoverpasning er vist nedenfor: Sen start = LF – Varighet. Sen finish = Minimum (eller laveste) LS-verdi fra umiddelbar(e) etterfølger(e)

Hvordan gjør du en bakoverpasning?

Følg disse trinnene for å gå bakover:

  1. Ta den tidlige sluttdatoen for den siste aktiviteten i nettverket og angi dette nummeret som den sene sluttdatoen også.
  2. Trekk fra varigheten og legg til 1 for å etablere sen start for den siste aktiviteten i prosjektet.

Anbefalt: