Er miljøregulering dårlig for økonomien?
Er miljøregulering dårlig for økonomien?

Video: Er miljøregulering dårlig for økonomien?

Video: Er miljøregulering dårlig for økonomien?
Video: Hva gjør du om det går dårlig med økonomien? 2024, Kan
Anonim

Miljøregulering i USA står anklaget for å forårsake et bredt spekter av uønskede økonomisk konsekvenser. Det er sagt at miljøregulering er for dyrt, reduserer økonomisk vekst, skader internasjonal konkurranseevne og forårsaker omfattende permitteringer og nedleggelse av anlegg.

Deretter kan man også spørre seg hvorfor miljøregulering er bra for økonomien?

Viktigst, miljøregulering lagrer økonomi milliarder ved å forhindre de negative helseeffektene forbundet med forurensning. Når det gjelder miljø Som helhet vil færre arter dø ut av klimaendringer, og det vil være færre naturkatastrofer, som også koster milliarder av dollar å rydde opp.

Vet du også, koster miljøforskriftene jobber? Men det er lite som tyder på det miljøforskrifter påvirker det totale sysselsettingstallet vesentlig. Men høyere kostnader kan også ha en negativ nettoeffekt på sysselsettingen ved å redusere etterspørselen etter firmaets varer og dermed etterspørselen etter arbeidskraft.

Hvordan påvirker regulering økonomien ved siden av ovenfor?

Selv om tallet virker usedvanlig høyt, har en rekke andre studier på samme måte konkludert med det regulatoriske akkumulering avtar økonomisk vekst. På grunn av det kostbare konsekvensreguleringer har på hverdagen vår, er det viktig å måle effekt som disse reglene og begrensningene har på økonomi.

Fungerer miljølover?

Forskere hevder det miljølover forbedre luftkvaliteten til tross for økninger i amerikansk produksjon. Økonomisk vekst og Miljø forbedring blir ofte sett på som konkurrerende politiske mål. I løpet av de siste tiårene har imidlertid amerikansk luftkvalitet forbedret seg til tross for en generell økning i produksjonsproduksjon.

Anbefalt: