Hva betyr tvangsoppgjøret for deg?
Hva betyr tvangsoppgjøret for deg?

Video: Hva betyr tvangsoppgjøret for deg?

Video: Hva betyr tvangsoppgjøret for deg?
Video: Hva betyr demokratiet for deg? 2024, Kan
Anonim

Under bosetting , som ble godkjent av en føderal dommer torsdag, vil bankene redusere hovedstolen på lån som eies av undervannshuseiere, refinansiere noen boliglån til dagens lave renter og kompensere de som mistet hjemmene sine på grunn av upassende utlegg praksis.

Videre, hva er et tvangsoppgjør?

EN tvangsoppgjør konferanse er et møte med utlånerens representant og noen fra retten, som en dommer, dommer eller dommer. De bosetting konferansen gir en mulighet til å inngå en avtale med din utlåner før utlegg det er ferdig. gjerning i stedet for utlegg.

Vet du også, hva skjer på en konferanse om foreclosure -oppgjør? EN tvangsoppgjørskonferanse er et møte mellom låntaker og långivers representant. På oppgjørskonferanse , diskuterer partene låntakers økonomiske situasjon og prøver å forhandle frem en måte for låntakeren å beholde boligen eller gi opp eiendommen uten å gå gjennom en utlegg.

Deretter kan man også spørre, hva skal jeg spørre på en konferanse om foreclosure -oppgjør?

Du må ta med kopier av dine økonomiske papirer til konferanse , som lønnsslipper, informasjon om fordeler, liste over månedlige utgifter, boliglån erklæring, bevis på eventuelle leieinntekter, eiendomsskatteoppgaver, selvangivelse, forslag om å endre lånevilkårene dine, og all informasjon om forsøk på å utarbeide en bosetting

Hvor lang tid tar en oppgjørskonferanse?

For å fullføre oppgjørskonferanse innen to eller tre timer må partene tidligere ha utvekslet sine første krav og tilbud skriftlig.

Anbefalt: