Hva betyr barrierefritt for leiligheter?
Hva betyr barrierefritt for leiligheter?

Video: Hva betyr barrierefritt for leiligheter?

Video: Hva betyr barrierefritt for leiligheter?
Video: Maple Barrier Free 2024, Kan
Anonim

barriere - gratis . Design for personer med fysiske eller andre funksjonshemminger, som omfatter alternative alternativer for tilgang til trinn (f.eks. Ramper og heiser (heiser) for personer med mobilitetsproblemer). Det kalles også universell eller barriere - gratis design.

Hva menes på denne måten med barrierefritt miljø?

Barriere - fritt miljø er en som gjør det mulig for mennesker med nedsatt funksjonsevne å bevege seg trygt og fritt og bruke alle fasiliteter i bygget miljø , veier, parker, hager og andre steder. Barriere - gratis design bør innarbeides for å få tilgang til funksjonshemmede.

hva betyr handikaptilpasset leilighet? EN leilighet for funksjonshemmede er en leilighet som har blitt modifisert for å gjøre boarealet enkelt å få tilgang til og leve i for en person som er rullestol bundet, bruker scooter eller rullator, eller har begrenset bevegelighet.

Hva er på samme måte en tilgjengelig leilighet?

Tilgjengelig bolig refererer til bygging eller modifikasjon (for eksempel gjennom renovering eller modifisering av boliger) av boliger for å muliggjøre selvstendig liv for personer med nedsatt funksjonsevne.

Må leilighetskomplekser være funksjonshemmede?

Sannheten er, der er Nei leilighet eiendommer som ha Amerikanere med funksjonshemninger (ADA) enheter. Således, mens ADA - signert i lov i 1990 - gjelder for flerfamilie eiendommer, er det gjør gjelder ikke boenhetene. Alle områder av offentlig innkvartering må være fullt tilgjengelig.

Anbefalt: