Hva er noen eksempler på en kurs?
Hva er noen eksempler på en kurs?

Video: Hva er noen eksempler på en kurs?

Video: Hva er noen eksempler på en kurs?
Video: Kurs 1 (Basic Market Struktur og Candlestick betydning) 2024, Kan
Anonim

Tallene eller målingene som sammenlignes kalles vilkårene for forholdet. EN vurdere er et spesielt forhold der to termer er i forskjellige enheter. Til eksempel , hvis 12-unse boks mais koster 69¢, den vurdere er 69 ¢ for 12 gram. Den første termen i forholdet måles i cent; den andre termen i gram.

Følgelig, hva er noen eksempler på enhetsrater?

Studentene lærer at a vurdere er en sammenligning av to målinger eller beløp som har forskjellige enheter . Til eksempel , 60 miles på 2 timer er en vurdere . Studenter lærer at a enhetssatsen er en vurdere der den andre vurdere er 1 enhet . Til eksempel , 30 miles på 1 time, eller 30 miles per time, er en enhetssatsen.

For det andre, hvordan beregnes en rate? Et lovbrudd vurdere er regnet ut ved å dele antall rapporterte forbrytelser med den totale befolkningen; resultatet multipliseres med 100 000. Når en serie på priser er regnet ut ved hjelp av forskjellige populasjoner, den rate beregnet for totalen vil ikke være lik summen av satser beregnet for hver delsum.

På samme måte, hva er et renteproblem?

Introduksjon. EN vurdere er en matematisk måte å relatere to størrelser, som vanligvis måles i forskjellige enheter. En favoritt type a rate problem i algebra-kurs sender to hypotetiske tog mot hverandre i ulik hastighet, og ber deg bestemme når de vil møtes.

Hvordan finner du taksten og enhetsprisen?

Til beregne enhetsrater , deler vi ganske enkelt de to tallene i brøken. Den resulterende desimalformen er enhetssatsen . Enhet prisene er en spesiell type enhetssatsen sammenligne en vares kostnad pr enhet (f.eks. $ /pund).

Anbefalt: