Hva gjør en boreingeniør på en oljerigg?
Hva gjør en boreingeniør på en oljerigg?

Video: Hva gjør en boreingeniør på en oljerigg?

Video: Hva gjør en boreingeniør på en oljerigg?
Video: En bioingeniørs hverdag ved Sykehuset Østfold 2024, Mars
Anonim

Boreingeniører er vanligvis ansatt i multinasjonale selskaper som utvinner og produserer olje og gass. De er ansvarlige for å vurdere og vedlikeholde eksisterende brønner, sørge for iverksetting av sikkerhetstiltak, elementer av design og kalkulering av kostnader ved maskineri og konstruksjon.

Følgelig, hva gjør en boringeniør?

Boreteknikk er en undergruppe av petroleum ingeniørfag . Boreingeniører utforme og implementere prosedyrer for å bore brønnene så trygt og økonomisk som mulig. De jobber tett med boring entreprenør, serviceentreprenører og personell i samsvar, samt med geologer og andre tekniske spesialister.

Vet også, er mobiltelefoner tillatt på oljerigger? De fleste forskrifter forbyr spesifikt bruk av mobil i nærheten av brønnen eller på rigg gulv eller derrick. Området er utsatt for tilstedeværelse av eksplosive gasser og mobiltelefon kan generere gnister på grunn av statisk elektrisitet.

Vet også, hvor mye tjener en ingeniør på en oljerigg?

Industri og boreingeniør Lønn Ifølge Bureau of Labor Statistics er median petroleumsteknisk lønn $132, 280 . De 10 beste prosentene tjener mer enn 208 000 dollar per år, og de laveste 10 prosentene hadde inntekter på 74 400 dollar.

Hvordan er det å jobbe på en oljerigg?

En typisk arbeidsdag på en oljerigg til havs innebærer et 12-timers skift med to pauser, pluss en lunsj. Ansatte jobber vanligvis 12 timer på, 12 timer fri for å dekke den døgnåpne driften. Så du jobber lange dager uten fri i to uker, men så får du to hele uker fri fra jobben.

Anbefalt: