Hvorfor er materialvalg viktig i design?
Hvorfor er materialvalg viktig i design?

Video: Hvorfor er materialvalg viktig i design?

Video: Hvorfor er materialvalg viktig i design?
Video: Обзор современного дома: Твой дом ДОЛЖЕН БЫТЬ ТАКИМ | Красивые дома, интерьер дома, хаус тур 2024, Kan
Anonim

Denne prosessen hjelper dermed med å velge det beste materiale som forsterker din design holdbarhet, ytelse og ytelse. Ideell materialvalg er avgjørende for å sikre at produktet ikke bukker under for ekstreme forhold og yter godt under uforutsigbare forhold.

Hvordan påvirker design i denne forbindelse materialvalg?

I produktsammenheng design , hovedmålet med materialvalg er å minimere kostnadene og samtidig oppfylle produktytelsesmålene. Systematisk valg av de beste materiale for en gitt søknad begynner med eiendommer og kostnader til kandidaten materialer.

På samme måte, hvorfor spiller økonomi og materialvalg viktige roller i designbeslutningsprosessen? Økonomisk faktorer og materialvalg er bestandig spille viktige roller i ingeniørfag design beslutningsprosess , fordi hvis produktet er produsert med en dyr materiale , vil de ikke selge til en pris som forbrukeren har råd til

Deretter er spørsmålet, hva er kriteriene for materialvalg?

Noen av de viktige egenskapene til materialer er: styrke, holdbarhet, fleksibilitet, vekt, motstand mot varme og korrosjon, evne til å støpe, sveiset eller herdet, bearbeidbarhet, elektrisk ledningsevne, etc.

Hvorfor er materiale viktig?

Fra stein og bronse til stål og betong, materialer er nyttige for et bestemt formål fordi de oppfører seg på en bestemt måte under visse forhold: de har spesielle kvaliteter, som vi kaller deres egenskaper. Å forstå disse egenskapene er hva materialer vitenskap handler om.

Anbefalt: