Innholdsfortegnelse:

Hva gjør egentlig en totalentreprenør?
Hva gjør egentlig en totalentreprenør?

Video: Hva gjør egentlig en totalentreprenør?

Video: Hva gjør egentlig en totalentreprenør?
Video: Hva er MS? 2024, April
Anonim

Ansvar. EN hovedentreprenør er ansvarlig for å sørge for alt materiell, arbeidskraft, utstyr (som ingeniørkjøretøy og verktøy) og tjenester som er nødvendige for byggingen av prosjektet. EN hovedentreprenør ansetter ofte spesialiserte underleverandører for å utføre hele eller deler av byggearbeidet.

Dessuten, hva er rollen til en totalentreprenør?

EN hovedentreprenør er ansvarlig for å tilby alt materiale, arbeidskraft, utstyr (for eksempel ingeniørbiler og verktøy) og tjenester som er nødvendige for konstruksjonen av prosjektet. EN hovedentreprenør ansetter ofte spesialiserte underleverandører for å utføre hele eller deler av byggearbeidet.

Spørsmålet er deretter om en totalentreprenør er verdt det? EN hovedentreprenør kan være en stor ressurs. Noen totalentreprenør verdt saltet hans vil ha arbeidstakerforsikring og dermed beskytte deg hvis noen faller ned fra taket. For det fjerde kan de sannsynligvis få bedre priser på materialer og arbeidskraft. Dette er rett og slett virksomhetens natur.

Herav, hva kan jeg forvente av en totalentreprenør?

7 måter å få det beste arbeidet fra entreprenøren din

  • Unngå kvoter. En godtgjørelse er en linje i entreprenørens bud for noe som ennå ikke er bestemt.
  • Etabler god kommunikasjon.
  • Hold en prosjektdagbok.
  • Spor alle endringer i skriving.
  • Sjekk arbeidet.
  • Betal bare for ferdig arbeid.
  • Vær en god kunde.

Hvordan får hovedentreprenører lønn?

Generelle entreprenører får betalt ved å ta en prosentandel av den totale kostnaden for det ferdige prosjektet. Noen vil kreve et fast gebyr, men i de fleste tilfeller vil a hovedentreprenør vil belaste mellom 10 og 20 prosent av den totale kostnaden for jobben. Dette inkluderer kostnaden for alle materialer, tillatelser og underleverandører.

Anbefalt: