Hva er forskjellen mellom en entreprenør og en totalentreprenør?
Hva er forskjellen mellom en entreprenør og en totalentreprenør?

Video: Hva er forskjellen mellom en entreprenør og en totalentreprenør?

Video: Hva er forskjellen mellom en entreprenør og en totalentreprenør?
Video: EY-partner Terje Andersen: Hva kjennetegner en entreprenør? 2024, April
Anonim

En "prime" eller "direkte" entreprenør er en entreprenør som har kontrakt direkte med eiendomsbesitter. A “ generell ” entreprenør refererer til en entreprenør i ansvar for å ansette underleverandører og koordinere deres arbeid, holde jobben i rute for rettidig og budsjettmessig fullføring.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom en totalentreprenør og en underentreprenør?

I direkte kontrast til en hovedentreprenør , a underleverandør er ansatt av a hovedentreprenør å utføre spesifikke og spesialiserte oppgaver. De gjennomfører mindre prosjekter som er en del av et større prosjekt eller helhet. Akkurat som med hovedentreprenører , a underleverandør kan være en privatperson eller en bedrift.

Dessuten, hva vil det si å være entreprenør? entreprenør (Substantiv) En person som utfører bygging eller forbedring av bygninger. entreprenør (Substantiv) En person eller et selskap som utfører spesifikke oppgaver som elektrisk eller rørleggerarbeid i byggeprosjekter.

Folk spør også, hva er hovedforskjellen mellom en byggherre og en totalentreprenør?

Utbyggere er vanligvis ikke ansvarlig for mekanisk arbeid som varme- og kjøleenheter, elektrisk arbeid eller rørleggerarbeid. EN hovedentreprenør fører tilsyn med et team av underleverandører og blir sett på som " stor bilde" fyr.

Hvem regnes som totalentreprenør?

EN hovedentreprenør er ansvarlig for å tilby alt materiale, arbeidskraft, utstyr (for eksempel ingeniørbiler og verktøy) og tjenester som er nødvendige for konstruksjonen av prosjektet. EN hovedentreprenør ansetter ofte spesialiserte underleverandører for å utføre hele eller deler av byggearbeidet.

Anbefalt: