Hva er de ulike typene pålegg?
Hva er de ulike typene pålegg?

Video: Hva er de ulike typene pålegg?

Video: Hva er de ulike typene pålegg?
Video: Video 878 Ulike typer smerte 2024, Kan
Anonim

§ 385.202 Typer prosesskriv (Regel 202). Innkallinger inkludere enhver søknad, klage, begjæring, protest, varsel om protest, svar, bevegelse og enhver endring eller tilbaketrekking av en trygler.

På samme måte spørs det hvilke typer dokumenter som anses som prosesskriv?

1) alle juridiske dokument inngitt i et søksmål, begjæring, forslag og/eller høring, inkludert klage, begjæring, svar, klage, forslag, erklæring og notat av punkter og myndigheter (skriftlig argumentasjon som siterer presedenser og vedtekter).

Spørsmålet er deretter, hva kvalifiserer som en prosesskrift? I jus som praktisert i land som følger de engelske modellene, a trygler er en formell skriftlig erklæring om en parts krav eller forsvar mot en annen parts krav i et sivilt søksmål. Partiene' bønn i et tilfelle definere problemene som skal dømmes i handlingen.

Tilsvarende, er prosesskriv og begjæringer det samme?

EN trygler er en klage eller svar i saken. Dette er vanligvis arkivert for å starte et søksmål eller begjæring. EN bevegelse er en skriftlig anmodning til retten om en slags lettelse/avgjørelse fra dommeren. Du kan arkivere flere bevegelser innenfor en sak etter behov for lindring, avgjørelser og forakt, oppdagelse (for å nevne noe).

Er en brief en bønn?

EN trygler er et "formelt dokument der en part i en rettssak (særlig et notat er en "parts skriftlige erklæring om sine juridiske argumenter presentert for retten, usu. i form av en kort ." Id.

Anbefalt: