Hva er DOL rådende lønnsfastsettelse?
Hva er DOL rådende lønnsfastsettelse?

Video: Hva er DOL rådende lønnsfastsettelse?

Video: Hva er DOL rådende lønnsfastsettelse?
Video: Eva found a doll and pretends to be a parent 2024, Kan
Anonim

En grunnleggende del av PERM -prosessen innebærer å skaffe en gjeldende lønnsbestemmelse fra det amerikanske arbeidsdepartementet ( DOL ). PERM rådende lønn er definert av DOL som gjennomsnittet lønn betalt til arbeidstakere på lignende måte i et bestemt yrke innen tiltenkt sysselsetting”.

Også spurt, hvordan bestemmer DOL rådende lønn?

PERM gjeldende lønn er definert av DOL som gjennomsnittet lønn betalt til arbeidstakere på lignende måte i et bestemt yrke innen tiltenkt sysselsetting”. Dette betyr at det vil ta flere faktorer i betraktning når avgjørende de rådende lønn for din stilling.

For det andre, hva betyr determination Issued? " Bestemmelse utstedt " midler at Arbeidsdepartementet har fastslått hva som er rådende lønn for jobben som er oppført på den gjeldende lønnsforespørselen for det geografiske området hvor jobben skal utføres.

Rett og slett, hvor lang tid tar den rådende lønnsfastsettelsen?

ca seks uker

Hva er lønnsfastsettelsesprosessen?

Trinnene involvert i fastsettelse av lønn priser innebærer å utføre jobbanalyse, lønn undersøkelser, analyse av relevante organisatoriske problemer, forming lønn struktur, innrammingsregler av lønn administrasjon, forklare disse for ansatte, tildele karakterer og pris til hver jobb og betale den garanterte lønn.

Anbefalt: