Hva gjør kvartermesteroffiserer?
Hva gjør kvartermesteroffiserer?

Video: Hva gjør kvartermesteroffiserer?

Video: Hva gjør kvartermesteroffiserer?
Video: Rekrutten - episode 1 2024, Kan
Anonim

Kvartermesteroffiserer er ansvarlig for å sørge for at utstyr, materialer og systemer er tilgjengelig og fungerer for oppdrag. Mer spesifikt kvartermesteroffiser gir forsyningsstøtte til soldater og enheter innen felttjenester, luftlevering og material- og distribusjonshåndtering.

Bare så, hvor jobber kvartermesteren?

Kvartermestere vanligvis arbeid i et rent, luftkondisjonert elektronisk utstyrsrom eller skipets bro/pilothus, og utfører ofte sine arbeid som en del av et team, men kan evt arbeid på enkeltprosjekter. Deres arbeid er mest mental analyse og problemløsning.

I tillegg, hvordan blir du kvartermester? For å tjene som kvartermester (QM) i den amerikanske marinen, er det spesifikke krav som må oppfylles:

  1. Må være amerikansk statsborger.
  2. Må være mellom 18 og 39 år.
  3. Må ha normal fargeoppfatning.
  4. Synet må korrigeres til 20/20.
  5. Må ha normal hørsel.

Også spurt, hva er en kvartermesterenhet?

Enheter . Kvartermester avdelinger, kompanier og bataljoner er normalt tildelt korps eller høyere nivå kommandoer. Kvartermester organisasjoner inkluderer felttjeneste, generell forsyning, petroleumsforsyning og petroleumsledning, luftlevering (rigger), vann og likninger enheter.

Hva gjør ammunisjonsoffiserer?

Det er jobben til ammunisjonsoffiser til gjøre sikker på at militærets våpen og ammunisjonsforsyninger er trygge og sikre. Disse offiserer gjør beslutninger om kjøp, håndtering, lagring og transport av ordonnanse . De fører også tilsyn med team som vedlikeholder, modifiserer og avhender ordonnanse.

Anbefalt: