Hva er en 1/4-bøy i rørleggerarbeid?
Hva er en 1/4-bøy i rørleggerarbeid?

Video: Hva er en 1/4-bøy i rørleggerarbeid?

Video: Hva er en 1/4-bøy i rørleggerarbeid?
Video: 13–14–15 серии юмористического короткометражного телесериала для подростков (10+) - "Хочу в Париж". 2024, Kan
Anonim

DET KORTE FEIET 1/4 bøy er et beslag som brukes til å endre retningen på en jordrørledning i støpejern 90 grader på kort plass. 4 x 3 reduserer langt sveip 1/4 bøy har en 4-tommers SPIGOT i den ene enden, som reduserer 90 grader til en 3 1/4 -inch HUB i den andre enden.

Følgelig, hva er en 1 6 bøy i rørleggerarbeid?

Spears P319-serien DWV 1/6 bøy albue er laget av PVC, har navforbindelser i begge ender, kobler sammen to rør for å endre strømningsretningen mellom rørene med 60 grader, og er egnet for avløpssystemer i boligapplikasjoner. Den er egnet for avløpsvannsystemer i boligapplikasjoner.

Deretter er spørsmålet, hva er bøy i rørleggerarbeid? Bøye er en fellesbetegnelse for enhver forskyvning eller retningsendring i rørene. Det er et vagt begrep som også inkluderer albuer. En albue er et ingeniørbegrep og de er klassifisert som 90 grader eller 45 grader, kort eller lang radius.

Enkelt sagt, hvor mange grader er en 1/16-bøyning?

Denne 1/16 bøyede albuen, eller "ell", forbinder to rør på a 22.5 -graders vinkel for å endre strømningsretningen mellom rørene, har navforbindelser for å gli over enden av ugjengede hannrør med en jevn boring for økt strømning og har et driftstemperaturområde på 23 til 60 C (73 til 140 grader F).

Hva er typer beslag?

Beslag brukes vanligvis i mekaniske og rørleggerarbeid for en rekke annerledes formål. Det er mange forskjellige typer beslag , laget av en rekke materialer: noen av de vanligste typer er albuer, tees, wyes, kors, koblinger , fagforeninger, komprimering beslag , hetter, plugger og ventiler.

Anbefalt: