Hva er funksjonen til en enkeltvirkende sylinder?
Hva er funksjonen til en enkeltvirkende sylinder?

Video: Hva er funksjonen til en enkeltvirkende sylinder?

Video: Hva er funksjonen til en enkeltvirkende sylinder?
Video: Animation : Single and Double-acting Cylinders in a Fluid System 2024, Kan
Anonim

En enkeltvirkende sylinder er en motor hvor væsken kun virker på den ene siden. Den fungerer på grunnlag av vekten til andre sylindre, eller bevegelsen til et hjul, som gjør det mulig å drive stempel tilbake i annen retning. Denne typen sylindre finnes vanligvis i stempelmotorer.

Følgelig, hva brukes en enkeltvirkende sylinder til?

EN enkeltvirkende sylinder arbeider med trykkluft for å aktivere stempelet i én retning og fjærkraft for å gå tilbake til basisposisjonen. Arbeid kan utføres i luftdrevet retning. De sylinder har én port altså brukt for både tilførsel og utlufting av trykkluft.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom en enkelt- og dobbeltvirkende sylinder? I kontrast, a enkeltvirkende sylinder har en A-port for å kjøre stempelet ned ved trykk fra pumpen, men trekkes tilbake med en intern fjær. EN dobbeltvirkende sylinder har trykk- og trekkkraft og er generelt kontrollert med en styrespakkontroll. EN enkeltvirkende sylinder har kun trykkkraft.

På samme måte, hva menes med enkeltvirkende sylinder?

EN enkelt - virkende sylinder i en stempelmotor er en sylinder hvor arbeidsfluidet virker kun på den ene siden av stempelet. EN enkelt - virkende sylinder er avhengig av belastning, fjærer, annet sylindere , eller farten til et svinghjul, for å skyve stempelet tilbake i den andre retningen.

Hvor mange porter har en enkeltvirkende sylinder?

én port

Anbefalt: