Innholdsfortegnelse:

Hva er global drift og forsyningskjedestyring?
Hva er global drift og forsyningskjedestyring?

Video: Hva er global drift og forsyningskjedestyring?

Video: Hva er global drift og forsyningskjedestyring?
Video: What is Global Operations & Supply Chain Management? | Postgraduate Degree 2024, Kan
Anonim

Global supply chain management . I handel, global forsyning - kjedeledelse (GSCM) er definert som distribusjon av varer og tjenester i et transnasjonalt selskap. global nettverk for å maksimere fortjeneste og minimere avfall.

På samme måte spørs det, hva betyr global forsyningskjede?

EN global forsyningskjede er et dynamisk verdensomspennende nettverk når et selskap kjøper eller bruker varer eller tjenester fra utlandet. Det involverer mennesker, informasjon, prosesser og ressurser som er involvert i produksjon, håndtering og distribusjon av materialer og ferdige produkter eller tilby en tjeneste til kunden.

Spørsmålet er deretter, hva er rollen til driftsledelse og forsyningskjedestyring i global virksomhet? Operasjoner har et mer selskapsinternt fokus i forhold til forsyningskjede . Driftsledere ta viktige beslutninger om design, produksjon, planlegging, arbeidsflyt og bemanning. Typisk ansvar inkluderer: Styring og koordinering av produksjon, prissetting, salg eller distribusjon av produkter.

Angående dette, hva er drift og forsyningskjedestyring?

Drift og Supply Chain Management (OSCM) inkluderer et bredt område som dekker både produksjons- og tjenestenæringer, som involverer funksjonene til innkjøp, materialer ledelse , operasjoner planlegging, distribusjon, logistikk, detaljhandel, etterspørselsprognoser, ordreoppfyllelse og mer.

Hvordan administrerer du en global forsyningskjede?

Her er fem tips for å administrere en global forsyningskjede:

  1. Arbeid med folk som kan overvåke forsyningskjeden.
  2. Administrer salgsprognosen for netthandel.
  3. Ha en plan B.
  4. Bruk Supply Chain Software.
  5. Hold deg oppdatert.
  6. Konklusjon.

Anbefalt: