Kan CPVC-lim brukes på PVC?
Kan CPVC-lim brukes på PVC?

Video: Kan CPVC-lim brukes på PVC?

Video: Kan CPVC-lim brukes på PVC?
Video: О фитингах ПВХ (PVC) 2024, Kan
Anonim

A: Ja. CPVC løsemiddel sement teknisk sett vil jobbe med PVC rør. Vi anbefaler imidlertid at riktig Weld-On primer og PVC løsemiddel sement for den spesielle applikasjonen skal være brukt . Vær oppmerksom på at PVC løsemiddel sement , på grunn av temperaturbegrensninger, anbefales ikke for CPVC rør.

Også å vite er, hvilket lim bruker du for CPVC-rør?

Oatey 8 oz. CPVC Sement er formulert for å binde CPVC-rør og fittings i vannfordelingssystemer. Løsemidlet sement mykner overflaten av rør og beslag for å skape en sterk binding.

For det andre, er PVC-lim giftig? Polyvinylklorid produserer mye damp som kan forårsake øyeirritasjon, hodepine, svimmelhet og luftveisproblemer. Ved oppvarming, PVC produkter kan produsere HCL røyk, som er giftig til mennesker.

Bare så, trenger CPVC primer?

Det er noen spesialitet PVC og CPVC sementer som gjøre ikke krever røret/fittingene som skal grunnes før sementeringsprosessen, men du må fortsatt sjekke med din lokale kommune for å se om de krever grunning av røret og koblingene først. Husk å aldri bruke primer på eller med ABS-produkter.

Bør jeg pusse PVC før liming?

Vet det PVC skal være avfaset og til og med lett slipt før liming for bedre innsetting på beslaget (og sannsynligvis en annen grunn). Hva med CPVC, en manual fortalte meg å bare kutte, søke lim og sett røret inn i koblingen mens du holder trykket. Nei sliping , ingen avfasing og ingen avtørking med primer.

Anbefalt: