Hva ser felleskommisjonen etter?
Hva ser felleskommisjonen etter?

Video: Hva ser felleskommisjonen etter?

Video: Hva ser felleskommisjonen etter?
Video: Putin said Ukraine belongs to Russia: Invasion began 2024, Kan
Anonim

Grunnlagt i 1951, The Felleskommisjon søker å kontinuerlig forbedre helsevesenet for publikum, i samarbeid med andre interessenter, ved å evaluere helseorganisasjoner og inspirere dem til å utmerke seg i å tilby trygg og effektiv omsorg av høyeste kvalitet og verdi.

Hva er Joint Commission-standardene?

Felles kommisjons standarder er grunnlaget for en objektiv evalueringsprosess som kan hjelpe helseorganisasjoner med å måle, vurdere og forbedre ytelsen. De standarder fokusere på viktige pasient-, individ- eller beboeromsorgs- og organisasjonsfunksjoner som er avgjørende for å gi trygg omsorg av høy kvalitet.

På samme måte, hvordan påvirker Felleskommisjonen helsevesenet? Felleskommisjon sertifisering forbedrer kvaliteten på pasienten omsorg ved å redusere variasjon i kliniske prosesser. De Felleskommisjonens standarder og vektlegging av retningslinjer for klinisk praksis hjelper organisasjoner med å etablere en konsistent tilnærming til omsorg , reduserer risikoen for feil.

Angående dette, hvordan måler Felleskommisjonen kvalitet?

Ansvarlighet tiltak er kvalitetsmål som oppfyller fire kriterier som gir størst positiv innvirkning på pasientresultater når sykehus viser forbedring på dem. De Felleskommisjon kategoriserer prosessytelsen målinger inn på ansvarlighet og ikke-ansvarlighet målinger.

Hva skjer hvis du mislykkes i fellesprovisjon?

I følge JCAHO , et dusin sykehus har mistet akkreditering over hele landet siden 1998. Når du miste akkreditering, du kan miste tredjepartspasienter og betalinger. Problemene var alvorlige nok til det JCAHO utstedt en foreløpig avslag på akkreditering.

Anbefalt: