Hva ser de etter i en takseringsrapport?
Hva ser de etter i en takseringsrapport?

Video: Hva ser de etter i en takseringsrapport?

Video: Hva ser de etter i en takseringsrapport?
Video: [Городская легенда] Горный дух 2024, Kan
Anonim

Hvilke hjem takstmenn se for: Hvordan er husets generelle tilstand? An takstmann vil vurdere og kommentere: Materialene og forholdene til grunn- og yttervegger, takflate, skjermer, takrenner og nedløp. Materialene og forholdene til gulv, vegger og trim.

Vet også hva som er inkludert i en boligvurderingsrapport?

I Takseringsrapport , takstmannen dokumenterer: Eiendommens indre og utvendige tilstand, fra layout, fasiliteter og funksjoner, moderniseringsoppdateringer og den generelle byggekvaliteten. Et estimat av GLA (brutto boareal) i kvadratmeter ved å måle utsiden av hjem.

I tillegg, hva ser takstmenn etter når de bestemmer en eiendoms verdi? For det første takstmann bestemmer verdi av partiet. Han anslår kostnadene ved å reprodusere boligen. Han vurderer boligens alder og tilstand til regne ut avskrivninger. Han legger til mye verdi til totalen verdi av forbedringer og avskrevet verdi for å komme frem til en nøyaktig erstatningskostnad.

Også for å vite hva som skader en boligvurdering?

Sammenlignbare hjem eller komp er en av de viktigste faktorene som påvirker vurdering verdi. En takstmann vil se nærmere på nylig solgte boliger i nærheten med lignende soverom, bad, oppdateringer og kvadratmeter til din hjem . Verdien av disse boligene kan gi grunnlag for vurdering verdi.

Må selger opplyse om takst?

A: An vurdering anses generelt som en profesjonell vurdering av markedsverdien til en eiendom, ikke et faktum. Selv om det er både juridisk og etisk nødvendig avsløre et vesentlig faktum, det samme kravet gjelder ikke for en mening.

Anbefalt: