Innholdsfortegnelse:

Hva er chatbot-bygger?
Hva er chatbot-bygger?

Video: Hva er chatbot-bygger?

Video: Hva er chatbot-bygger?
Video: Tay AI | Народная Chatbot 2024, Kan
Anonim

EN chatbot-bygger er et verktøy for å skape chatbots . Dens største fordel er at den lar deg lage chatbots uten koding, gjør den dermed tilgjengelig for alle. En enkel chatbot kan opprettes i SendPulse på mindre enn en time.

Herav, er Chatbots gratis?

Bedrifter kan koble sine chatbots med over 100 forskjellige skybaserte apper. Bygge chatbot widgets for et nettsted eller integrer dem med passende tredjepartsplattformer og brukere kan også dele boten din med andre. Det er en gratis plan med 500 interaksjoner begrenset. og legg til fem roboter til for en ekstra $10/måned.

Dessuten, hvor mye koster det å bygge en chatbot? Å se arbeidet som ligger i å utvikle en chatbot , den omtrentlige chatbot kostnadene som kommer for utvikling av boten din er i området fra $25 000 til $30 000. Kostnadsområdet inkluderer design, utvikling og integrering av helheten chatbot apputviklingsprosess.

Ganske enkelt, hva er den beste chatboten?

Møt Mitsuku Mitsuku, en rekordvinnende fem ganger vinner av Loebner Prize Turing Test, er verdens beste muntlig chatbot . Som omtalt i New York Times, Wall Street Journal, BBC, Guardian, Wired og mer.

Hvordan kan jeg lage min egen chatbot?

14 kraftigste plattformer for å bygge en Chatbot

  1. Chatfuel. Enhver person uten kunnskap om koding kan lage sin egen bot på Facebook Messenger ved å bruke Chatfuel.
  2. Botsify. Botsify er en annen populær Facebook Messenger chatbot-plattform som bruker dra og slipp-mal for å lage roboter.
  3. Flow XO.
  4. Pip Bopp.
  5. Bottr.
  6. Motion.ai.
  7. Chattyper.
  8. QnA-produsent.

Anbefalt: