Kan inkassatorer ta din personlige eiendom?
Kan inkassatorer ta din personlige eiendom?

Video: Kan inkassatorer ta din personlige eiendom?

Video: Kan inkassatorer ta din personlige eiendom?
Video: Høyen Eiendom 2024, Kan
Anonim

Samlere kan ikke true med deg vil gå i fengsel eller at de vil lage gjeld offentlig. De kan heller ikke ringe din arbeidsgiver om gjelden din , med mindre det representerer ubetalt barnebidrag. Inkassatorer kan innebære at de kan garnityr din lønn eller ta annen personlig eiendom å tilfredsstille gjeld.

Hva er unntatt fra inkasso?

Følgende typer personlige eiendeler er unntatt fra inkasso og kan ikke beslaglegges: Husholdningsartikler, som møbler, klær og apparater. Medisinsk utstyr, for eksempel rullestol. En TV, en radio, en datamaskin og en mobiltelefon.

I tillegg, hvilken eiendom er unntatt fra kreditorer? Alle stater har utpekt visse typer eiendom som unntatt ,” eller fri for beslag, ved dom kreditorer . For eksempel er klær, grunnleggende husholdningsmøbler, huset ditt og bilen din vanlig unntatt , så lenge de ikke er verdt for mye.

Man kan også spørre, kan kreditorer ta min personlige eiendom?

Selv om det er en dom kreditor kan vanligvis hente penger fra din bankkonto eller makt de salg av de fleste virksomhetsmidler, en dom kreditor kan 't ta personlige eiendeler som er lovlig unntatt fra kreditorer.

Kan inkassatorer ta aksjene dine?

I de fleste stater, hvis du begjærer deg konkurs eller har en dom mot deg, din kreditorer kan generelt pynte noen lager holdes inne på en ikke-pensjoneringskonto, selv om en rettskjennelse kan være nødvendig.

Anbefalt: